Vrijwilligers

Binnen de vereniging moet een hoop werk worden verzet, de inzet van vrijwilligers is dan ook onmisbaar.

 

Onderdelen waarvoor vrijwilligers nodig zijn:

Schoonmaak

Elke 1e dinsdag van de maand wordt de kantine en de keuken grondig schoongemaakt. Aanvang 9.30 uur. Aanmelden als vrijwilliger bij José Cocu, e-mailadres: jvanlingen@xs4all

Onderhoud

Elke 1e maandag van de maand wordt er onderhoud gepleegd aan het gebouw. Aanmelden als vrijwilliger bij Rob van Vloten, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantine

Met name voor de zaterdag en zondag zijn nog vrijwilligers nodig. Aanmelden bij Jose Cocu, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AED

Op elke dag dat er gespeeld wordt zal er iemand aanwezig moeten zijn die het apparaat kan bedienen. Voor het bedienen van het apparaat zal een cursus worden gegeven. Aanmelden bij secretariaat jb Almere, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Flyeren

Flyers en stratenboekje waar geflyerd kan worden liggen in de kantine. Geef op het stratenboekje aan waar u gaat flyeren.